Container Nacka

Container Nacka

Vi är Consale, ett företag som hyr ut och säljer förvaringslösningar till privatpersoner och verksamheter i hela Stockholmsområdet. Hos oss får du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt möjlighet att utöka dina förrådsutrymmen.

Välkommen till oss när det är dags att hyra container i Nacka, ni hittar oss på Värmdö.

Vi är lösningen på dina förvaringsproblem

Istället för att göra dig av med bohag som inte används för stunden ger vi er ett långsiktigt och tryggt sätt att magasinera dem. Och vid överflöd av varor är en kyl- och fryscontainer ett behändigt alternativ att tillfälligt utöka sitt lager.

Vi bedriver vår verksamhet i Stockholmsområdet och har vår containerdepå på Värmdö, och är på så vis en smidig lösning för dig som vill hyra container i Nacka. Vi ser till att möta dina behov och lösa dina problem på bästa sätt!

Container för privatpersoner

Ett frekvent scenario brukar vara att man har alldeles för mycket möbler och prylar i sitt hushåll, och att man sällan vet var man ska göra av dem. Till Consale kan man vända sig för att hyra en container i Nacka, eller i övriga Stockholm, för att kortsiktigt eller under en längre period magasinera bohaget. Hos oss på Consale på Värmdö står din container tryggt och säkert på markplan så att du enkelt kan komma åt den när du helst önskar.

Alla våra containrar lever upp till de säkerhetskrav som du ställer och är försedda med låsbom. Du är sedan fri att använda vilket hänglås du vill. När du flyttar och önskar att frakta möblerna direkt i containern kör vi den till din adress, och tar sedan med oss den tillbaka till depån.

Företag i Nacka?

Consale levererar er container i Nacka i storlekar från 8 fot till 40 fot. Tillägg som belysning och värme finns dessutom för vissa av våra containrar. Givetvis har vi också kyl- och fryscontainrar att hyra ut. Dessa körs då ut till våra kunder.

Kontakta Consale när du i Nacka vill en hyra container. Välkommen!