Containerlås Klass 4 – Låskåpa

Containerlås Klass 4

Vi på Consale har utvecklat ett eget certifierat containerlås som heter Consaleskåpan och uppfyller kraven i klass 4 enligt Svenska Stöldskyddsföreningen och är därmed godkänd av samtliga försäkringsbolag. Denna låskåpa är robust och lätthanterlig. Alla containrar som vi hyr ut levereras alltid med detta containerlås på, men de ska kompletteras med ett hänglås i klass 4.containerlås klass 4

Läs mer på https://www.cokapan.se/

Vårt lås passar de flesta containrar och är lätt att montera

Är du intresserad av att köpa Consaleskåpan för eget bruk, så är våra unika containerlås även möjliga att köpa separat till en kostnad av 2650 kr exklusive moms + eventuell frakt. Med tanke på att våra låsbommar är certifierade i klass 4 kan du vara säker på att du gör rätt val.

Consale – Säkra containerlås klass 4

Vi löser kortsiktiga och långsiktiga lagerproblem där hög säkerhet är högt prioriterat. Som företagare kanske du får en extra leverans av varor och som privatperson kanske du behöver lagra ditt möblemang eller annat skrymmande. Vi bedriver säker uthyrning av både nya och begagnade, förrådscontainrar. Samtliga utrustade med containerlås klass 4. Vi levererar i Storstockholm med våra egna kranbilar.

För vidare information och personlig rådgivning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Consale, så besvarar vi eventuella frågor. Vi berättar gärna närmare om vårt containerlås och hur det kan användas.