Hyra förrådscontainer Stockholm

Förrådscontainer Stockholm

Välkommen till Consale. Kort sagt hyr vi ut förrådscontainer i Stockholm till privatpersoner och företag. Och lika kort sagt är vi det absolut enklaste och mest kostnadseffektiva sättet att förvara ditt bohag eller era produkter.

Istället för att göra dig av med det där stora, men fina skåpet, och stolarna som inte passar matbordet kan du till ett rimligt pris tryggt magasinera det hos oss på Värmdö.

Så här kan det gå till när du söker ett containerförråd

Du tar kontakt med oss på Consale och förklarar ditt behov. Du kör hit det du önskar förvara, eller så fraktar vi containern till din adress med vår kranbil. Du lastar i, och vi kör den tillbaka till depån.

Du har nu en förrådscontainer hos oss. Den står låst och säkert på markplan för att du när som helst dygnet runt ska ha tillgång till den.

Att hyra förrådscontainer är enkelt!containerförråd stockholm pris

Hyr din förrådscontainer i Stockholm hos oss, då kan du med säkerhet veta att du får ett bra pris. Vi har containrar i olika storlekar anpassade efter skilda ändamål samt försedda med låsbom så att ni själva får välja det lås som ni känner er trygga med. Hänglås eller den nya, certifierade CO-kåpan finns att köpa hos oss.

Att hyra ett containerförråd av oss är inte svårare än vad det låter och ett smidigt sätt att utöka dina förvaringsytor.

Kontakta oss när du vill hyra förrådscontainer i Stockholm till bra pris! Välkommen.