Hyra Container Bromma

Hyra Container BrommaGenom att hyra en container av Consale gör du ett tryggt och säkert val, vi kan leverera billiga containrar till hela Bromma.

Med våra låga priser och smidiga lösningar för både privatpersoner och företag är vi det självklara valet för just dig. Vi står för både långsiktiga och kortsiktiga lösningar beroende på vad just du har för behov.

Vi har den container du behöver till ett bra pris

Consale hittar du i Värmdö på Älvsbyvägen, där vi även har vår containerdepå. Söker du andra alternativ till lagerutrymmen så finns även det.

Våra containrar finns i flera olika storlekar och med många olika egenskaper. De finns i storlekar allt från 6 till 40 fot, och de står alltid på markplan för att du lätt ska kunna nå din container.

Att hyra en container i Bromma är inte svårt

Eftersom vi riktar in oss på både privatpersoner och företag så har vi haft flera olika slags kunder. Kända företag och varumärken som Ica, Bauhaus och Coop är bara en liten del av alla våra nöjda kunder. Vem du än är, tveka inte på att höra av dig till oss på Consale för att hyra en container i Bromma.

En container ger dig många olika möjligheter som du inte hade innnan. Spara saker på ett säkert sätt utan att behöva slänga eller sälja dem, förvara saker i samband med ett event, eller varför inte helt enkelt bara som ett lager.

Du kan antingen välja att få containern levererad till dig eller så kan du förvara den hos oss på Värmdö. Om du vill så kan vi även komma med containern till dig i Bromma så att du kan packa, för att sedan ta den tillbaka till vår depå för förvaring.

Kontakta Consale så hjälper vi dig

Har du frågor om våra containrar, vad vi kan göra för dig, eller något annat, tveka inte på att kontakta oss via telefon eller genom vårt kontaktformulär på hemsidan. Välkommen!