Hyra Container Stockholm

hyra container pris stockholmConsale är det enklaste och tryggaste alternativet när du vill hyra en container runt om i Stockholm till bra och billiga priser.

Vi är det smidiga & kostnadseffektiva förslaget till förvarings- & lagerutrymmen – både till privatpersoner och företag.

Hos oss hittar du den kortsiktiga lösningen på ett överfullt kyl- och fryslager, eller den långsiktiga utvägen till att förvara dina överflödiga möbler du inte vill göra dig av med. Vi ser till att möta dina behov och hitta en lösning som passar just dig till ett rimligt pris.

Vi kan leverera containrar till flera olika platser i Stockholmsområdet. Kontakta oss på Consale så du kan få reda på vad vi kan göra för dig och hur vi arbetar med containrar.

Hos oss kan du alltid hyra en ledig container till bra pris

Consale, och vår containerdepå, hittar du på Älvsbyvägen på Värmdö. Här hittar du också alternativa lagerutrymmen till ditt förfogande.

Vi har containrar i storlekar från 6 till 40 fot (våra 40 fots containrar körs endast ut till kunder) och med olika egenskaper. Här står din container på markplan, och finns alltid tillgänglig för dig.

Consale har hjälpt många att hyra container runt om i Stockholm

Bland våra kunder hittar du allt från privatpersoner till en rad kända varumärken som Coop, Ica, Bauhaus, Stockholm Kommun och många därtill. På så sätt spelar det egentligen ingen roll vem du är, men vi antar att du har en brist på förvaringsutrymme.

Hyra Container StockholmGenom att hyra en container i Stockholm får du en möjlighet att behålla den där antika byrån, istället för att slänga den. En container kan vara en lösning på det allra mesta. I vissa fall har våra kunder exempelvis använt dem vid förvaring av kylprodukter i samband med festivaler, som en scen vid densamma, som tillhåll på en bygganläggning eller helt enkelt som lager.

Vi levererar containern till dig, eller har den på plats hos oss på Värmdö. Behöver du hjälp att packa tar vi med oss containern till dig med vår kranbil och tar sedan med oss den tillbaka. Vi hjälper dock inte till att packa ditt innehåll.

Containrar för privatpersoner

Hyra Container StockholmDet är enkelt att vända sig till Consale när du vill hyra container i Stockholm. Som privatperson brukar man oftast söka en plats att magasinera möbler och annat bohag. Att vända sig till oss brukar oftast vara det mest praktiska och kostnadseffektiva alternativet. Här finns containrar i olika storlekar samt möjlighet till värme och belysning för vissa. Givetvis är de försedda med låsbom och placeras alltid på markplan för att du enkelt ska kunna ha tillgång till dem när du helst vill.

Consale hjälper dig gärna vid flytt, vi kommer till dig med container så att du kan lasta på i den takt du vill, och sedan tar vi med oss den till den nya adressen, eller tillbaka till vår depå på Värmdö.

Containrar för företag

containrar StockholmVi har containrar med olika egenskaper, och till olika syften, kort tid eller lång tid. Vad gäller våra kyl- och fryscontainers har de ett temperaturområde från +10 till -20 grader. Vi förser dem med lås och bom och utrustar dem efter dina behov. Vi erbjuder dock inget kyllager, utan alla kylar och frysar körs ut till kunderna.

Att hyra container i Stockholm är tryggt och enkelt – välkommen!