Hyra Container Tyresö

Hyra Container TyresöSöker du ett snabbt och smidigt sätt att hyra en container på Tyresö? Då är du varmt välkommen till Consale. Med våra låga priser och enkla lösningar är vi det självklara valet när du behöver en container.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med förvarings- och lagerutrymmen. Både kortsiktiga och långsiktiga lösningar hittar du hos oss. Gör dig inte av med den gamla soffgruppen och bordet, hyr en container istället så behöver du inte det.

Vi ser till att du alltid är nöjd med våra lösningar samt att du får allt till ett bra pris. Tveka inte på att ta kontakt med oss om du behöver hyra en container på Tyresö.

Vi har den container just du behöver

Hos oss på Consale finns det containrar i flera storlekar med olika egenskaper. Våra containrar börjar på 6 fot och det finns möjlighet på ända upp till 40 fot.

I vår depå, som finns på Älvsbyvägen på Värmdö, hittar du även andra alternativa lagerutrymmen om det är av intresse. Din container står på markplan och finns alltid tillgänglig när du behöver den. Vi kan antingen leverera containern du hyrt till dig på Tyresö eller så kan du låta den stå hos oss i vår depå.

Kontakta Consale för att hyra en container på Tyresö

Vi har många olika slags kunder, kända varumärken som Stockholms Kommun och Coop, men också mindre privatkunder. Vi bryr oss inte om vem du är, vi gör ändå allt för att du ska lösa dina förvaringsproblem. Har du några frågor eller funderingar, hör av dig till oss via vårt kontakt formulär eller via telefon så kan vi besvara dem. Välkommen till Consale för att hyra en container på Tyresö!