Magasinering Container Stockholm

Välkommen till Consale. Vi är ett företag som utökar privatpersoners och företags förvaringsmöjligheter. Hos oss på Värmdö hittar man plats till det man egentligen inte har plats med.

Kanske söker du en långsiktig lösning på magasinering och lagerutrymme av bohag, eller en kortsiktig motsvarighet i Stockholm.

Vi ser till att flexibelt och smidigt möta dina önskemål till en rimlig kostnad. Vänd till Consale när du vill behöver magasinera.

Vi hyr ut, säljer och levererar smarta förråds- och lagerlösningar till företag och privatpersoner i hela Stockholm.

Magasinering container Stockholm

Hos oss får du ett kostnadseffektivt alternativ till att behålla möbler och annat bohag du inte har plats med, enkelt genom magasinering i container. I Stockholm brukar vi också erbjuda en utväg för företag att utöka sina kyl- och fryslager, tillfälligt eller på längre sikt.

Vänd dig till Consale när förvaringsutrymmet inte räcker till,  genom magasinering i container i Stockholm!

Använd en container för dina behov av magasinering

Det är tryggt och smidigt att använda sig av en container när du är i behov av magasinering. I vår depå på Värmdö har vi en mängd olika containrar, i olika storlekar och utföranden.

Förrådsmagasinering i containrar sker vanligtvis utomhus i 10-20 fots containrar. Våra 20 fots containrar finns isolerade, med värme-element och belysning om man önskar, eller oisolerade. I inomhuslagret i vår storagehall finns 6, 8 eller 10 fots containrar.

Containrarna är alltid placerade på markplan för att du enkelt ska ha tillgång till dem när du helst önskar. De är också alltid utrustade med låsbommar så att kunden själv får hänga på sitt eget hänglås.

Om du så vill ser vi till att leverera din magasineringscontainer till din adress för att sedan ta tillbaka den till Värmdö när du packat in det du vill förvara.

Vänd dig till Consale när du söker en magasineringscontainer i Stockholm till ett rimligt pris. Välkommen!