Magasinering Nacka

På Consale ägnar vi oss åt att leverera smarta och prisvärda lager- och förvaringslösningar dels till dig som privatperson, eller er som företag i Nacka.

Här kan du på ett tryggt sätt förvara möbler eller annat skrymmande bohag du inte har plats med, men heller inte vill göra dig av med för gott. Med en container kan du frigöra utrymme där hemma!

Vi hyr ut, säljer och levererar till dig i hela Stockholm och är för många det självklara alternativet till magasinering i Nacka.

Trygg magasinering

Vi ser till att möta alla dina behov i Nacka, oavsett om det är tillfälligt eller på lång sikt.

Varmlager, inomhus eller utomhus. Det finns även med eller utan värmeelement.

magasinering nackahyra förråd nacka

 

På Värmdö i vår containerdepå har vi en rad olika containrar i flera storlekar utmärkt utformade för bland annat magasinering. Förrådsmagasinering i containrar sker vanligtvis utomhus i 10-20 fots containrar eller 8-10fot inomhus i vår Storagehall. Våra 20 fots containrar finns isolerade, med element och belysning om man önskar, eller oisolerade. I inomhuslagret i vår Storagehall finns 6, 8 eller 10 fots containrar.

Magasinering i Nacka – Consale fixar det

I hela Storstockholm kan vi också leverera dessa var du än önskar att ha den. Senare tar vi om du så vill tillbaka containern till vår depå. Vi placerar den då på markplan så att du smidigt kan komma åt den när som helst året runt. De är också alltid utrustade med låsbommar så att kunden själv får hänga på sitt eget hänglås.

Vänd dig till Consale när du är i behov av magasinering i Nacka/Värmdö. Välkommen!

Läs mer på fliken magasinering/selfstorage för priser mm