Minilager Nacka

Minilager Nacka

Consale erbjuder minilager, inomhus i vår storagehall, för såväl företag som privatpersoner i Nacka och kan hjälpa till att lösa kortsiktiga, samt långsiktiga lagerproblem. Vi erbjuder magasinering för alla behov och syften i containrar i vår depå. Detta passar perfekt för dig som behöver minilager för bohag under en period eller om man bara inte har plats hemma.

Välj mellan storlekarna:

  • 8 fots
  • 10 fots
  • 20 fots
  • 40 fots (endast för utkörning till kund)

Vi kan även erbjuda isolerade 20 fots containers med belysning, samt möjligheten att koppla in värme. Dessa containrar står uppradade utomhus på markplan så man enkelt kan komma åt sin container närhelst man önskar.

Smarta minilager för företag och privatpersoner i Nacka

Dig som företagare kan vi stötta genom att bistå med minilager om du t ex. fått en extra leverans av varor. Som privatperson kanske du behöver lagra ditt möblemang eller annat skrymmande.

Vi bedriver uthyrning av såväl nya som begagnade förråds- och kyl/fryscontainrar. Med egna kranbilar levererar vi inom hela Storstockholmsområdet. För vidare information och rådgivning angående våra minilager är du välkommen att kontakta oss på Consale.