Minilager Stockholm

Minilager Stockholm

I Stockholm erbjuder vi på Consale minilager inomhus i vår storagehall för såväl företagare som privatpersoner och kan hjälpa till att lösa både de kortsiktiga och de långsiktiga lagerproblemen. Hos oss erbjuds flexibel magasinering, oberoende av behov och syfte, i containrar i vår depå. Detta är ett alternativ som kan passa perfekt för den som är i behov av minilager för bohag under en till, eller inte har tillräckligt med utrymme hemma.

Välj mellan storlekarna:

  • 8 fots
  • 10 fots
  • 20 fots
  • 40 fots (endast för utkörning till kund)

Naturligtvis kan vi även till er i Stockholm erbjuda isolerade 20 fots containers med belysning och möjligheten att installera värme. Dessa containrar står uppradade i markplan utomhus så att man enkelt ska kunna komma åt sin container när man behöver.

Flexibla minilager för alla behov i Stockholm

Som företagare kan man exempelvis få en extra varuleverans som kräver utrymme. På Consale har vi alltid tillgängliga minilager som snabbt löser eventuella lagerproblem. Dig som privatperson kan bistå med minilager om du är i behov av att lagra ditt möblemang eller annat voluminöst. Consale bedriver uthyrning av nya samt begagnade förråds- och kyl/fryscontainrar. Med egna kranbilar expedierar vi i Stockholm med omnejd.

För ytterligare information kring våra minilager är du hjärtligt välkommen att ringa till oss på Consale så berättar vi mer. Oss hittar du i Stockholm!