Minilager Värmdö

Minilager Värmdö

Consale på Värmdö erbjuder minilager inomhus i vår storagehall åt såväl företagare som privatpersoner och kan hjälpa dig att lösa både kortsiktiga och långsiktiga lagerproblem. Hos oss erbjuds du magasinering, oavsett behov och syfte, i container i vår depå. Ett alternativ som passar perfekt för dig som behöver minilager för bohag under en till eller bara inte har utrymme hemma.

Välj mellan storlekarna:

  • 8 fots
  • 10 fots
  • 20 fots
  • 40 fots (endast för utkörning till kund)

Vi kan också erbjuda isolerade 20 fots containers med belysning och möjlighet att installera värme. Dessa containrar står uppradade på markplan utomhus så att man enkelt ska kunna komma åt sin container när som helst.

Allsidiga minilager för företagare och privatpersoner på Värmdö

Dig som företagare kan vi hjälpa genom att bistå med minilager om du exempelvis fått en extra varuleverans. Är du privatperson kan du behöva lagra ditt möblemang eller annat utrymmeskrävande.

Consale bedriver uthyrning av nya samt begagnade förråds- och kyl/fryscontainrar. Med våra egna kranbilar expedierar vi i Stockholmsområdet. För ytterligare information och rådgivning om våra minilager på Värmdö är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Consale.