Skip to main content

OM OSS

Ett familjeföretag sedan 1995

År 1995 förvärvade Bo Karlsson Consale, ett företag som då specialiserade sig enbart på uthyrning av förrådscontainrar. I dag är Consale ett företag som utvecklat sin verksamhet till att även inkludera magasinering/ selfstorage samt fastigheter, med fokus på industrilokaler och kontorslokaler. 

Historien om Consale

Consale grundades ursprungligen med visionen att erbjuda prisvärda och trygga lösningar för magasinering. Genom Bo Karlssons engagemang och entreprenörsanda har företaget sedan dess vuxit och anpassat sig till marknadens behov. Med en stark kundfokuserad inställning och en vilja att utvecklas har Consale genom Boka Fastigheter blivit en aktör även inom fastighetssektorn.

Expansion och Diversifiering

Under Bo Karlssons ledning har Consale utvidgat sin verksamhet genom Boka Fastigheter till att inkludera industrilokaler och kontorslokaler. Denna diversifiering har gjort företaget till en allsidig partner för företag som behöver kommersiella fastighetslösningar samt förrådslösningar. 

Familjeföretag

Företaget drivs som ett familjeföretag, där personlig service, ärlighet och lojalitet gentemot kunder och partners är av största vikt. Denna starka kärna av värderingar genomsyrar hela organisationen och har skapat en atmosfär av förtroende och samarbete.